Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Almában sütve ( libamáj ) hozzávalók:
20 dkg hízott libamáj 8 szép alma 5 darab tojás 3 kávéskanál calvados 3 dl tej diónyi vaj pici só frissen őrölt bors
Almában sütve ( libamáj ) elkészítése:
A kalapját az almának levágjuk. A belsejét kivágjuk. Ügyeljünk rá, hogy kb. 1 cm húsa maradjon meg.Az üregekbe vajat teszünk, sózzuk, borsozzuk, és előmelegített sütőben elősütjük. A májat felkockázzuk. Felforraljuk a tejet, hozzáadjuk a májat és kb. 2-3 percig a tűzön hagyjuk. Ezután lehúzzuk. Pürésítjük a turmixban. Hozzáadjuk a tojásokat és a calvadost. AZ almákat szűrőn keresztül töltjük meg. Előmelegített sütőben ismét megsütjük.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés