Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Gnocchi csiperkegomba hozzávalók:
fél kg gnicchi olívaolaj 1 fej hagyma 25 dkg csiperkegomba 25 dkg darált marhahús 1-1 ek. vaj és liszt 2 dl marhahúsleves fehér bors
Gnocchi csiperkegomba elkészítése:
A finomra felvágott vöröshagymát, és a csiperkét olívaolajon megpároljuk. Ehhez adjuk hozzá a darált húst. Megpirítjuk. Folyamatos kavargatás mellett hozzáadjuk a vajat. Végül a lisztet hozzáadjuk a vajat és a lisztet. Összepirítjuk az egészet. Hozzáöntjük a húslevest, majd meghintjük a fehér borssal. Pároljuk, amíg kellően sűrűvé válik a mártás. Amikor kész, a megfőtt gnocchira borítjuk.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés