Elkészítési idő: 30 perc Nehézségi foka: nagyon egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Csokis karamellás keksz torta hozzávalók:
500 g krémsajt 500 g karamellkrém kakaó tej 2.8% -os 300 g (keserű) csokoládé 300 ml tejszín
500 g csokoládés keksz( kakaós keksz )
Csokis karamellás keksz torta elkészítése:
A krémsajtot és a karamellát összekeverjük egy robotgéppel. Kakaóba ásztatjuk a kekszet. Egy tepsi alját kirakjuk keksszel. Erre mehet a krémsajtos karamellás massza. Ezt a rétegezést ismételjük meg többször. A lényeg, hogy a krémsajtos karamellás massza legyen a legtetején. Vízgőz felett olvasztjuk meg a csokoládét és a tejszínt, majd a kekszes krémsajtos karamellás massza tetejére öntjük rá.
Majd betesszük a hűtőbe kb. 2 órán keresztül pihenni...
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés