Egy tálban keverjük össze a töltelék összetevőit:krémsajt, méz és a fahéj.Ezt a keveréket kb egy fél órára hagyjuk pihenni a hűtőben. A kenyérszeleteket lapítsd ki egy nyújtófával. A krém fél órás pihenése után kenjünk vastagon az egyik szelet kenyérre, majd tegyük rá a másik szelet kilapított kenyérszeletünket. Pl. egy befőttes üveg tetejét tedd rá a kenyérre és vágd körbe, a lényeg, hogy egy tallér formát kapj. Az így kapott kis tallér széleit nyomkodd le, hogy ne folyjon ki a krém belőle. ( ezt egy villával is megteheted, így szebb lesz mint az újjal. ) Egy tálban keverjük össze a tojásokat, a tejet, a vanília aromát és a fahéjat. Ebbe mártogatjuk bele a kenyértallérokat. Előmelegített sütőben kb. 200 fokon kb. 15-20 percig sütjük. Porcukorral és mézzel díszítve tálaljuk
Megjegyzés: A recept 2-4 adag elkészítéshez elég.Az eredeti recept és kép:buzzfeed
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés