A sajtot sütőzacskóban forró vízbe lógatjuk, és fél órát főzzük. Miután szépen meglágyult, nyújtódeszkán
nagyon gyorsan téglalap alakúra nyújtjuk. A vajat sajttal, kockára vágott tojásfehérjével kikeverjük, majd sóval, fehérborssal és apróra vágott snidlinggel ízesítjük. Az így elkészített krémet a kinyújtott sajtra kenjük,sonkaszeletekkel beterítjük. Az 5 tojássárgáját villával összetörjük, és kikeverjük a maradék vajjal, pici
sóval, fehérborssal és mustárral. Ezt a krémet a sonkára kenjük. Az egészet rétesszerűen a hosszabbik oldalánál kezdve szorosan feltekerjük, folpackba csomagoljuk és lehűtjük. Tálaláskor éles késsel keskeny szeletekre vágjuk.
A receptet ennyiszer mentették el:6 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés