Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Epres daifuku hozzávalók:
100 gramm ragacsos rizsliszt 2 ek. cukor 1 dl víz burgonyakeményítő 150 gramm azukibab-töltelék 6 darab eper
Epres daifuku elkészítése:
A tölteléket 6 részre osztjuk fel. Ezekkel vonjuk be az epreket. Tapadásmentes edényben összekeverjük a rizslisztet és a cukrot. Fokozatosan adagoljuk hozzá a vizet és egyenletesre keverjük.Az edény lefedjük és gőzölgő fazékba tesszük kb. 15 percre, majd kevergetjük. Az elkészült masszát a tepsire tesszük, és beszórjuk burgonyakeményítővel. 6 darab kis golyócskát készítünk. Közepükre helyezzük el az epres golyókat, és kerekre igazítjuk.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés