Elkészítési idő: több másfél óránál Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Bbq bordák hozzávalók:
borda 2 teáskanál só 1 teáskanál fekete bors
2 teáskanál paprika 1 teáskanál cayenne bors 2 teáskanál szárított oregánó ¼ csésze barna cukor 1 csésze barbecue szósz zöldbab
Bbq bordák elkészítése:
A bordákat szórjuk meg sóval, borssal, paprikával, cayenne borssal, oregánóval, és a barna cukorral. Bedörzsöljük a fűszereket egyenletesen mindkét oldalán.Egy tepsit kibélelünk alufóliával. Belerakjuk a már befűszerezett bordákat. Előmelegített sütőben sütjük kb. 140 fokon kb. 2 órán keresztül. Utána a sütőből kivéve az alufóliát kinyitjuk, hogy a bordák szabadon legyenek. Az oldalába a tepsinek, a bordák mellé teszünk zöldbab ( előtte megpárolva kicsit ) sóval.Egyenletesen a bordákat lekenjük barbecue szósszal. 260 fokos sütőben kb. 10 percig sütjük. Utána egy vágódeszkára kivéve a csontok mellett felvágjuk és a zöldbabbal tálaljuk.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés