A vajat, lisztet, sót, reszelt citromhéját összemorzsolom. Morzsa állagú legyen. Tepsibe teszem a morzsát. Belenyomkodom, hogy tömör, egyenletes réteget kapjak. Körülbelül 170 fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt világosra sütöm.
A krém: a tojást fehéredésig keverem a cukorral. Hozzáadom a citromlevet, a citromhéjat, végül a lisztet, a sütőport, csipet sót, és teljesen csomómentesre kikeverem.
A sült tésztára a ráöntöm a kész krémet. Utána a sütőben újra kb. 20 percig sütöm. A krémnek meg kell szilárdulni.
A receptet ennyiszer mentették el:5 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés