Elkészítési idő: 30 perc Nehézségi foka: nagyon egyszerű Árkategória: olcsó
Gyümölcs leves hozzávalók:
1-2 alma 2 evőkanál cukor vagy 4-5 szem édesítőszer 1 kis üveg magozott meggy 1 tejszínízű puding 1/2 l tej csipet só 1 vaníliás cukor 1-2 egész fahéj 2 szem szegfűszeg szükség szerint víz
Gyümölcs leves elkészítése:
Az almát meghámozzuk,kockákra vágjuk és szükség szerinti vízzel,a hozzávalókkal felrakjuk főzni,majd a meggyet is, és végül a pudingot elkeverjük a tejjel, a leveshez öntjük, ha túl sűrű még fel öntjük tejjel.A kész levest hűtjük és hidegen tálaljuk,a tetejére egy kis tejszínhab nagyon feldobja.
Megjegyzés: Én az idény gyümölcsből(eper)hidegen is raktam bele,mert azt főzni nem lehet az állaga miatt.Cseresznye is nagyon jó a meggy helyett!JÓ ÉTVÁGYAT!!!
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés