Elkészítési idő: 30 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Borsóstokány hozzávalók:
1 fej hagyma 50 dkg pulykacomb apróra vágva 30 dkg zöldborsó 1 evőkanál liszt 1+1 dl tej és víz 1 csokor petrezselyem só bors
Borsóstokány elkészítése:
A kockára vágott hagymát kevés olajon megfuttatom, rádobom a húst, és kevés sóval, borssal puhára párolom,hozzáadom a borsót, és zsírjára sütöm. Ráteszem a lisztet, elkeverem, majd felöntöm tejjel és vízzel.Kevergetve kiforralom, beledobom az apróra vágott petrezselymet, ha szükséges, sózom, borsozom.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés