Elkészítési idő: több másfél óránál Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Gulyásleves hozzávalók:
Sertés vagy marhahús( vagy vegyesen így a legjobb)50 dkg
2 nagy fej vöröshagyma zsír vagy olaj só bors köménymag vagy örölt kömény (igény szerint) pirospaprika (izlés szerint)
25 dkg krumpli 1 paradicsom (a pörköltbe tv paprika (a pörköltben) 2-2 szál fehrér és sárgarépa
izlés szerint csipetkét is tehetünk bele
Gulyásleves elkészítése:
Elösször megfőzzük a pörköltet. A pörköltünket csaknem puhára főzzük kb. egy órát. Utána a felkarikázott fehér és sárgarépát, a kockára vágott burgonyát beletesszük és annyi vizet adunk hozzá amennyi levest szeretnénk.( kb. 1,2 liter). Fűszerezzük izlés szerint, majd a végén frissen őrölt borsal és sóval utána ízesítünk.
A receptet ennyiszer mentették el:5 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés