Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Korhelyleves hozzávalók:
1 kg savanyú káposzta 1/2 kg csípős szárazkolbász frissen őrölt fekete bors ízlés szerint tárkony tejföl
Korhelyleves elkészítése:
Felkarikázzuk a kolbászt. Utána zsírjára sütjük le, addig amíg ropogós nem lesz.
Erre öntjük rá a káposztát (kevés
káposztalé mehet rá). Összekeverjük, majd engedjük fel vízzel.Majd jöhet a fűszerezés. 20 perces
főzés után öntünk hozzá annyi tejfölt,ami pótolja az elpárolgott vizet.
Ízlés szerint tárkonyt teszünk bele, de ne túl sokat, mert erős az íze. Összeforraljuk,tálalhatjuk.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés