Elkészítési idő: 30 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Joghurtos saláta hozzávalók:
zöldborsó kukorica 1 ev. olíva olaj só 150 g natúr joghurt vörös káposzta jégsaláta sárgarépa 1 pár szem gyöngyhagyma 2 gerezd fokhagyma vékony szalonnacsík felkockázva
Joghurtos saláta elkészítése:
A szalonnát kisütjük zsírjában.Amikor már majdnem megsült akkor felszeletelve hozzáadjuk a gyöngyhagymát és a fokhagymát.Ezután egy rövid ideig pároljuk míg üveges nem lesz a hagyma, sózzuk. Ekkor öntjük hozzá a saláta többi hozzávalóit. Levesszük a tűzről. Hagyjuk, hogy langyosra lehűljön. Ekkor adjuk hozzá egy száraz fél zsemlét. Belecsipkedjük...Megöntözzük extra szűz olíva olajjal, majd egy pohár joghurttal. Óvatosan összeforgatjuk.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés