Elkészítési idő: 30 perc Nehézségi foka: nagyon egyszerű Árkategória: olcsó
Kaporszósz hozzávalók:
Kb. 8-10 csokor kapor 1 közepes fej hagyma 4 dl főzőtejszin 1 teáskanál liszt vaj tej só
Kaporszósz elkészítése:
A kaprot megmossuk, és apróra vágjuk. A finomra vágott hagymát kis vajon megdinszteljük, beletesszük a kaprot, de egy picit félre teszünk, ez majd a végén kerül bele. Fedő alatt kb. 15 percig dinszteljük, kis lángon. Ezután egy nagyobb teáskanál lisztet csomómentesre keverünk a főzőtejszinnel, és a kaporhoz öntjük. Izlés szerint sózzuk. 1-2 percig forraljuk és levesszük a tűzről és beletesszük a félre tett kaprot.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés