Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Újhagymaleves hozzávalók:
4 csomag újhagyma olaj 1 darab vöröshagyma 2 darab közepes burgonya 5 dkg márványsajt 2 dl tejszín fehérbors só
Újhagymaleves elkészítése:
Felkarikázzuk az újhagymát, a vöröset felaprítjuk. Ezt pirítjuk meg olajon. Ezután felöntjük vízzel és felforraljuk. A burgonyát felkockázva adjuk hozzá. Kb. egy fél órát főzzük. A márványsajtot szétmorzsoljuk. 1 dl tejszínből habot verünk. A maradék tejszínből a leveshez adjuk hozzá. A tejet is beleöntjük és botmixerrel krémesítjük.
Sózzuk, fehér borsot adunk hozzá és így forraljuk össze. A tejszínhabbal szaggatott galuskával és márványsajttal tálaljuk.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés