Elkészítési idő: 30 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Tüzesfogó-bólé ( vörösbor, rum ) hozzávalók:
2 üveges fűszeres és száraz vörösbor 5 darab szegfűszeg 1 darab narancs leve és a héja is 1 darab fahéj 1 darab citrom leve 1 db süvegcukor( 25 dkg ) 1 üveg rum
Tüzesfogó-bólé ( vörösbor, rum ) elkészítése:
A vörösbort a narancs levével felforrósítjuk. Hozzáadjuk a narancshéjba beleszúrt szegfűszeget, a citromlevét, és a fahéjat. Arra vigyázzunk, hogy ne forraljuk fel. Egy speciális fogó kerül az edényre és erre a cukorsüveg.Rummal locsoljuk meg a cukrot. Meggyújtjuk a rumot és addig-addig locsoljuk amíg a cukor bele nem olvad az italba.
Megjegyzés: 8 személyre készül....
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés