Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Orjaleves hozzávalók:
2 kg húsos csont pici só frissen őrölt bors szurokfű leveszöldség( sárgarépa;fehérrépa;zeller;karalábé;kelkáposzta;gomba;vöröshagyma ) paradicsom zöldpaprika
Orjaleves elkészítése:
Vízben a húst feltesszük főni. Az első forrás után a habot leszedjük a vizünk tetejéről. A leveszöldségeket megpucoljuk, megmossuk, de egészben hagyjuk őket. Megfűszerezzük és hozzáadjuk a leveszöldségeket, a paradicsomot, és a zöldpaprikát. Takarék lángon főzzük meg. Amikor elkészült kb. 10 percig állni hagyjuk, csak ezután szűrjük le.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés