A sárgabarackot forró( forrhat is a víz ), majd hideg vízbe dobjuk. Így könnyebben tudjuk meghámozni.Majd a hámozott sárgabarackot meglocsoljuk a citromlé felével és a fehérborral. Hozzáadjuk még a cukrot, a fahéjat, a citromhéjat, 1 csipetnyi sót és 7 dl vizet. Hagyjuk felforrni és utána még kb. 5 percig forraljuk. Kidobjuk belőle a citromhéjat és a fűszereket. Összeturmixoljuk és újra felforraljuk. Hideg vízben a tejfölt és a vaníliás pudingport elkeverjük. Ezt adjuk a sárgabarackleveshez. Újra felforraljuk. Hagyjuk kihűlni fogyasztás előtt.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés