Mossuk meg a csirkecombokat, eltávolítjuk a csontokat, a bőrt szárazra töröljük papírtörlővel. Tegyük félre. Egy nagyobb tálban a pác hozzávalót összekeverjük egy habverővel. A csirkecombokat a pácba rakjuk.Ügyeljünk rá, hogy ellepje. A páclében kb. 2 órán át pácoljuk. Kicsit megkenjük olajjal a csirkecombokat. Adjunk hozzá még fokhagyma, koriander, és a chiliből...Aranybarnára sütjük és megvárjuk, hogy kicsit megégjen a grillen.
sütni a sütőben. Természetesen lehet sütni is.Melegítsük elő a sütőt kb. 200 fokra és süssük körülbelül 20-25 percig, vagy amíg a bőr megbarnul ( csirkemell húst is használhatunk ugyan így )
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés