Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: olcsó
Zsályás sült borkkoli hozzávalók:
fél kg brokkoli 10 dkg őrölt dió 1 tk. szárított-felaprított zsályalevél pici só 10 dkg ementáli sajt 2 ek. olívaolaj 1 gerezd fokhagyma( préselve )
Zsályás sült borkkoli elkészítése:
Sós vízben a brokkolit blansírozzuk. Jeges vízben lehűtjük., így megőrizzük zöld színüket. Az öntet: A diót, fokhagymát, sót, zsályát, és a borsot nylonzacskóba szórjuk bele, és ehhez adjuk hozzá az olívaolajat. Összerázzuk. Ebbe öntjük bele a blansírozott brokkolit. A már diós brokkolit beleöntjük egy tepsibe. Előmelegített sütőben megsütjük. Rövid ideg sütjük és lereszelt ementáli sajttal megszórjuk. Ezután kb. egy negyed óráig sütjük.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés