A szalonnát ropogósra sütjük.Utána mehet bele a csirkemell.Ezt követően sózzuk, borsozzuk és összekeverjük. Miután a csirke szépen megpirult vegyük ki a serpenyőből, de hagyjuk a szalonnát benne.Adjuk hozzá a hagymát és a spárgát. Keverjük, addig amíg a hagyma kezd áttetszővé válni, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a spenótot. Addig keverjük, amíg a spenót meg nem fonnyadt, majd adjunk hozzá aszalt paradicsomot és sózzuk és borsozzuk.A tejet ráöntjük a zöldséges, és szalonnás keveréke, és felforralunk. Keverjük időnként így nem ég le. Miután a tejet forr, hozzáadjuk tésztát és gyakori kevergetés mellett főzzük, amíg a tészta meg nem fő ( kb 10 percig közepes lángon ). parmezán sajtot keverünk hozzá és addig keverjük, amíg a sajt meg nem olvad.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés