Fűszerezett liszt
2 bögre liszt (250 g) 1 evőkanál só 2 teáskanál fekete bors
1 ½ teáskanál Cayenne-i bors 1 evőkanál fokhagyma darálva
olaj a sütéshez
A tálaláshoz vaj 8 burger zsemle saláta 2 paradicsom szeletelve
1.Egy közepes tálban össze kell keverni az írót, sót, borsot és cayenne-t. Dobjad a csirkecombokat a pácba.Hagyjuk a hűtőben legalább 1 órán keresztül vagy egy éjszakán át.
2.Egy kis tálba tedd a joghurtot, kaprot, fokhagymát, citromlevet és parmezán sajtot. Fedjük le és hagyjuk legalább 1 óra hosszat a hűtőszekrényben pihenni.
3.Egy közepes tálban keverje össze a lisztet, sót, borsot, cayenne-t és fokhagymát. A pácolt csirkét a lisztkeverékbe kell forgatni, amíg a csirke teljesen le van burkolva.
Forró olajban kisütjük kb. 7 percig vagy amíg meg nem sül aranybarnára. Megpirítjuk a kettévágott zsemléket ( csak a vágott felüket )Összerakjuk a szendvicseket a pirított zsemlékkel, salátával, sült csirkével, paradicsomszeletekkel és kapros öntettel.
Megjegyzés: Az írós sült csirke szendvicshez az eredeti recept a képpel:tasty
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés