Melegítsük elő a sütőt 175 °C. Zsírozzunk ki egy négyzet alakú sütőedényt.
A krémsajtot 1/4 csésze cukorral és 1 tojással keverjük össze egy keverőedényben; addig keverjük még sima nem lesz. Keverjük össze 1 csésze csokoládét a krémsajt keverékbe. Félretesszük, mellőzzük.
Töltsünk fel egy serpenyőt vízzel és forralja fel. Kapcsolja ki a hőt, és állítson egy hőálló keverőedényt a víz fölé. A keverőedényben össze kell keverni a vajat a megmaradt csésze csokoládéval; Keverjük addig, amíg meg nem olvad és össze nem keveredik. Keverjük össze a maradék 1/2 csésze cukrot és 2 tojást, majd szitáljuk össze a lisztet, a sütőport és a sót; keverjük össze csokoládés masszával.
A tészta felét öntsük az elkészített sütőedénybe. A krémsajtos keveréket a csokoládé rétegre szórjuk. Erre mehet a maradék csokis massza. ( úgy kenjük el, hogy márványmintát mintázzon ).
Sütjük előmelegített sütőben kb. 25-30 percig. Alaposan hűtsük le. Vágás 12-16 négyzetre. Hűtőszekrényben vagy fagyasztva tárolandó.
Megjegyzés: Az eredeti recept és hozzá való kép a Vaskos sajttorta brownieshez:allrecipes
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés