Elkészítési idő: 15 perc Nehézségi foka: nagyon egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Házi készítésű epres fagylalt hozzávalók:
500 ml tejszínhab 150 gramm sűrített tej 100 gramm eper
Házi készítésű epres fagylalt elkészítése:
A tejszínhabot felverjük. Egy nagyobb tálba átlapátoljuk és hozzáadjuk a sűrített tejet.Összekeverjük. Az epret apró kockákra vágjuk fel. Beleforgatjuk a habos alapunkba. Egy kisebb tálba átöntjük, elsimítjuk és fóliával letakarjuk. Kb. 2 órára a hűtőbe tesszük.
Megjegyzés: Házi készítésű epres fagylalt eredeti receptje és képe:youtube
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés