Egy kis tálban keverjük össze a tört kekszet és a vajat. Egy edénybe öntjük és a masszával kibéleljük az alját és az oldalait. Egy nagy tálban felverjük a tejszínt, amíg sűrűsödni nem kezd. Adjunk hozzá porcukrot és a kókusz kivonatot; addig verjük, amíg merev csúcsok keletkeznek. Egy másik nagy tálban keverjük össze a krémsajtot, a sűrített tejet és a lime levét. Forgassuk bele 2 csésze tejszínhabot. Az elkészített kéregbe kanalazzuk.
Tetejére a maradék tejszínhabbal; megszórjuk pirított kókuszreszelékkel. Tálalásig hűtőbe tesszük, legalább 4 órára. Kívánt esetben cseresznyével és lime-mal díszítjük.
Megjegyzés: hűvös és frissítő – tökéletes minden nyári bográcsozáshoz vagy összejövetelhez.
Limeos krém pite( sütés nélküli ) eredeti receptje és képe:tasteofhome
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés