Elkészítési idő: több másfél óránál Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Toszkán fehér bableves hozzávalók:
1 közepes fehér hagyma felkockázva 3 sárgarépa szeletelve
4 szár zeller szeletelve 3 gerezd fokhagyma szeletelve
4 csésze apróra vágott kelkáposzta( 270 g )
kockára vágott paradicsom( 395 g ) 2 doboz fehér bab só ízlés szerint bors ízlés szerint 1 teáskanál szárított kakukkfű 1 teáskanál szárított oregánó 6 csésze zöldségalaplé( 1 ½ l )
Toszkán fehér bableves elkészítése:
Takarék lángon keverje össze a hagymát, a sárgarépát, a zellert, a fokhagymát, a kelkáposztát, a paradicsomot, a babot, a sót, a borsot, a kakukkfüvet, az oregánót és a zöldséglevet.
Főzzük alacsony fokozaton 8 órán át vagy magas hőmérsékleten 4 órán át, amíg a zöldségek megpuhulnak.Forrón tálaljuk.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés