Elkészítési idő: több másfél óránál Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: olcsó
Csont leves hozzávalók:
Sertés vagy marha csont fehérrépa sárgarépa tv paprika zeller karalábé pici vöröshagyma kelkáposzta karfiol só törött és szemes bors petrezselyem zöld levestészta. /Aki szereti az erőset az tehet bele csípős paprikát is/
Csont leves elkészítése:
A csontokat hideg vízben feltesszük főni, amikor felforr és habzik, akkor a habot leszedjük, majd a megtisztitott zöldségeket beletesszük, közben sózzuk és a szemes borsot is beletesszük, lassú tüzön főzzük tovább addig amig a zöldségek megpuhulnak és a legvégén még füszerezzük őrölt borssal, sóval, ízlés szerint tehetünk még bele pici őrölt szerecsen diót is. Közben egy külön edényben a levestésztát is megfőzzük, majd együtt tálaljuk az egészet.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés