A rostélyos szeleteket gyöngén kiverjük, sózzuk, borsozzuk. A
zsiradékon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, majd a húsokat
rárakjuk. Hirtelen átsütjük és kevés vízzel fedő alatt pároljuk.
Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a vékony metéltekre
vágott vegyes zöldséget, kevés pirospaprikát, babérlevelet.
Ha a zöldség egészen megpuhult, hozzáadunk,ha van 1/2 dl fehér bort, és a húst zsírjára pároljuk. Amikor zsírjára sült, meghintjük liszttel, elkeverjük és a tejföllel felengedjük.
Egy kanál mustárral, csipetnyi cukorral ízesítjűk, és ha szükséges,
még adunk hozzá vizet. A mártásnak sárga színűnek kell lennie. Tálaláskor megszórjuk apróra vágott zöldpetrezselyemmel és csőtésztával vagy rizzsel körítjük.
A receptet ennyiszer mentették el:3 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés