A lisztet a vajon kevergetve világosra pirítottam, és a levest meg a bort ráöntöttem. A megtisztított fokhagymát összezúztam és levesbe dobtam, megborsoztam, és az őrölt szerecsendiót is hozzáadtam. Folyamatos kevergetés mellett hagytam felforrni, aztán kellő sűrűségig hagytam főni. Közben a sajt 2/3-át lereszeltem, a többit kockára vágtam. A levest a tűzről levettem, a reszelt sajtot és tejfölben kikevert tojássárgáját hozzáadtam. A kockára vágott sajtot a tányér aljába raktam, és a levest rászedtem, az aprított petrezselyemmel díszítettem.
A receptet ennyiszer mentették el:6 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés