Piskóta tészta készítése:
A tojás fehérjéhez adunk kevés citrom levét, cukrot így készítünk belőle kemény habot. Utána adunk hozzá a tojás sárgáját, lisztet. Reszelünk bele citromhéjat.
Krém készítése:
Az almát meghámozzuk és kockára vágjuk. Adunk hozzá vajat és cukrot így készítünk pürét belőle. Megvárjuk amíg kihűl. Ehhez adjuk hozzá a durvára vágott dióbelet.
Máz készítése:
Kevés citromlével felverjük a tojásfehérjét.
Hozzáadjuk a porcukrot és addig keverjük, míg szálas lesz.
Egy piskóta lapot megkenünk diós almapürével. Erre tesszük rá a második piskóta szeletet. Jól összenyomjuk. Felvágjuk kockára. A tetejét és oldalát bekenjük a mázzal.
Néhány percre a még langyos sütőbe tesszük.
A receptet ennyiszer mentették el:2 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés