A gombát a szokásos módon megtisztítjuk.( megmos, szárát levág ).
Üvegesre pároljuk a felaprított hagymát. Ezután tesszük bele a gomba szárakat.
Amikor a gomba szára megpárolódott hozzáadjuk:az apróra vágott medvehagymát, petrezselymet. Pár percig így pároljuk, majd hozzáadjuk a zsemlemorzsát is.
Megtöltjük a gombafejeket .Kivajazott, hőálló tálba tesszük.
A tojássárgáját elkeverjük a tejfölben és ráöntjük a gombákra. Előmelegített sütőben sütjük kb. 180 fokon sütjük kb. 20 percig.
A receptet ennyiszer mentették el:3 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés