Elkészítési idő: több másfél óránál Nehézségi foka: nagyon egyszerű Árkategória: drága
Parmezános mézes sertéshús hozzávalók:
1.5 kg szűzpecsenye ( de lehet bélszín is ) 2/3 csésze reszelt parmezán 1/2 csésze méz 3 teáskanál szójaszósz 1 evőkanál szárított bazsalikom 1 teáskanál oregánó
2 teáskanál darált fokhagyma 2 teáskanál olívaolaj 1/2 teáskanál só 2 teáskanál kukoricakeményítő 1/4 csésze csirke húsleves ( aki akar tehet bele 1 teáskanál cukrot )
Parmezános mézes sertéshús elkészítése:
Egy tálba mehet a sajt, méz, szójaszósz, bazsalikom, oregánó, fokhagyma, olaj és a só. Öntsük a keveréket a sült tetejére.
Fedjük le és süssük takarékon 5-6 órán át. Távolítsa el a húst és tegyük a tálba( közben tartsuk melegen ).
Keverjük össze a kukoricakeményítőt és az csirkehús levest. Forraljuk kb. 2 percen keresztül.
Felszeleteljük a húst és lével meglocsoljuk tálaláskor...
Megjegyzés: Az előkészület kb. 10 perc a sütés-főzés kb.5 óra...
Az eredeti recept és kép a Parmezános mézes sertéshúshoz:yourhomebasedmom
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés