Elkészítési idő: 15 perc Nehézségi foka: nagyon egyszerű Árkategória: olcsó
Forralt bor ( almaborral ) hozzávalók:
1 liter almabor 1 üveg vörös bor például Cabernet Sauvigno 60ml méz 2 fahéj 1 narancs héja;és a narancslé 4 egész szegfűszeg 3 csillagánizs 4 narancs hámozva "köretnek"
Forralt bor ( almaborral ) elkészítése:
Az almabort, a bort, a mézet, a fahéjat, a narancshéjat, a narancslevet, a szegfűszeget és a csillagánizst összekeverjük egy nagy serpenyőben, forraljuk fel és főzzük alacsony lángon kb. 10 percig. Öntsünk bögrékbe, adjunk hozzá narancshéjat és tálaljuk.
Megjegyzés: Az eredeti recept és kép a Forralt borhoz ( almaborral ):foodnetwork
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés