Melegítsük elő a sütőt 175 °C hőmérsékletre. A tepsibe tegyünk sütőpapírt.
Keverjük össze az őrölt lenmagokat 1/3 csésze vízzel egy tálban; hagyjuk ülni, amíg megvastagodik, kb. 10 percig.
Szitáljuk a lisztet, a kakaóport, a sütőport és a sót egy tálba.
Olvassza el a csokoládé chipset és a kókuszdióolajat mikrohullámú sütőben biztonságos üveg- vagy kerámiaedényben 15 másodperces időközönként, minden egyes olvadás után, 1-2 percig keverve. Utána hagyjuk kihűlni.
A lenmag keverékhez adjuk hozzá a maradék 1/3 csésze vizet, cukrot és vanília kivonatot egy tálba. Elektromos keverővel keverjük, amíg krémes nem lesz, kb. 3 percig. Adjuk hozzá lisztkeveréket és a megolvasztott csokoládét; keverjük addig, amíg jól össze nem áll. A tésztát formázzuk golyókba. Forgassuk bele a porcukorba, és helyezzük az előkészített sütőlapokra.
Előmelegített sütőben sütjük kb. 11-13 percig.
Megjegyzés: Kiváló karácsonyi finomság...
Az eredeti recept és a hozzá tartozó eredeti kép a Vegán csokoládés ropogós sütikhez:allrecipes
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés