Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Rakott karfiol hallal, és besamel mártással hozzávalók:
1 fej karfiol besamel mártás 25 dkg sajt( lehet vegyesen is füstölt és natúr ) só bors alaszkai tőkehalfilé( kb. 40-50 dkg )
Rakott karfiol hallal, és besamel mártással elkészítése:
A karfiolt rózsáira bontjuk szét. Enyhén sós vízben félpuhára pároljuk meg.
Ezután egy jénaiban sütjük meg. A jénaiban szépen rétegezzük. Alulra tesszük a karfiolt erre mehet a hal.Ezt megkenjük besamel mártással ... A rétegek egymást követig, a lényeg, hogy a tetejére karfiol kerüljön. A tetejét vastagon megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben kb. egy órát sütjük.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés