Elkészítési idő: 15 perc Nehézségi foka: nagyon egyszerű Árkategória: olcsó
Könnyű forralt bor hozzávalók:
750 ml-es üveg vörösbor 1 szeletelt klementin( narancs ) 1 fahéj 1 csillagánizs 3 szárított füge
4 szegfűszeg 3 szem fekete bors 50 ml brandy
Könnyű forralt bor elkészítése:
Öntsük a vörösbort egy nagy serpenyőbe. Adjuk hozzá a narancsot, a fahéjrudat, a csillagánizst, a szárított fügét, a szegfűszeget és a szemes fekete borsot. Nagyon óvatosan forraljuk fel, majd kapcsoljuk le a tüzet.
Az egész fűszereket és a borsot kanállal kihalásszuk, majd hozzákeverjük a brandyt. Merőkanállal bögrékbe vagy hőálló poharakba tálaljuk. Mindegyikbe csepegtethetünk egy szelet klementint( narancs ).
Megjegyzés: Könnyű forralt bor eredeti receptje és képe:bbcgoodfood
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés