További oldalaink: profHOUSE.hu minden ami ingatlan  -   profJOB.hu álláskereső portál  -  Hirsumma.info A hírgyűjtő...  -  rpass.hu Kijelentkezve...

Kijelentkeztél a Sussunk-fozzunk.hu-ról Receptek feltöltéséhez vagy elmentéséhez jelentkezz be.

Regisztráció
BELÉPÉS
Nincs még rPass-od?? regisztrálj...és máris elkészítheted a saját szakácskönyved!!






Szalonnás-spenótos tészta parmezánnal Recept

Jelenleg itt vagy:Főoldal > Receptek fogások alapján > Tésztafélék - További spenót receptek * Még több:Egyszerű receptek

Szalonnás-spenótos tészta parmezánnal


Szalonnás-spenótos tészta parmezánnal
Elkészítési idő: 30 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Szalonnás-spenótos tészta parmezánnal hozzávalók:

kb. 20-25 szalonna
1 hagyma
2 csésze csirkehúsleves
kb. 25 dkg tészta
kb. 10-15 dkg spenót levél (kb. 4 csésze)
1/3 csésze reszelt parmezán (persze lehet a kedvenc sajtunk is nem muszály a parmezán)

Szalonnás-spenótos tészta parmezánnal elkészítése:

Vágjuk a szalonnát a csíkokra. A szalonnát egy nagy serpenyőben pirítsuk barnára és ropogósra (nincs szükség extra zsírra). A megpirult szalonnát lyukas kanál segítségével tálba szedjük. Óvatosan öntsük le a zsírt egy külön tálba, és hagyjuk körülbelül egy evőkanálnyit a serpenyőben. Amíg a szalonna sül, a hagymát felkockázzuk. Miután a szalonnát eltávolítottuk, és a zsírt lecsöpögtettük a serpenyőből, hozzáadjuk a kockára vágott hagymát, és puhára és átlátszóra pároljuk. Öntsünk két csésze csirkehúslevest a serpenyőbe. Végül a serpenyőbe öntjük a főtt tésztát, fedjük le, és nagy lángon hagyjuk felforrni. Ha felforrt, gyorsan keverjük meg, vegyük le a hőt alacsonyra, és fedővel hagyjuk 10 percig párolni. Keverjük meg a serpenyőben, néhány percenként, lazítsuk meg a tésztát az aljáról, és minden alkalommal gyorsan tegyük vissza a fedőt. 10 perc elteltével a tésztának puhanak kell lennie, és a húsleves nagy része felszívódik. A serpenyő aljában egy kis sűrű, szaftos húslevesnek kell maradnia. Adjuk hozzá a friss spenótot a serpenyőbe, és keverjük addig, amíg bele nem fonnyad a tésztába. Lekapcsoljuk a tüzet, visszatesszük a megfőtt szalonnát a serpenyőbe, a tetejére szórjuk a parmezánt, összekeverjük, majd tálaljuk.

Megjegyzés:
Szalonnás-spenótos tészta parmezánnal eredeti képe és receptje:budgetbytes



képfeltöltés

print Nyomtatás Hírsumma
Összes hozzászólás ( Szalonnás-spenótos tészta parmezánnal ):0 db

Recept videók

Csirkès alagút..:) Video

Hasonló receptek


Saját jegyzet a Szalonnás-spenótos tészta parmezánnal recepthez

Ehhez a funkcióhoz be kell jelentkezni!
Bejelentkezés nélkül nem történik mentés!





Tetszett a Szalonnás-spenótos tészta parmezánnal recept, akkor kövess minket közösségben is...





Alkalmi receptek

Karácsonyi receptek

Szilveszteri receptek

Húsvéti receptek

Farsangi receptek

Hírlevél
Hírlevelünkre való felíratkozás...



Adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom!

Hozzájárulok, hogy számomra a Sussunk-fozzunk.hu a továbbiakban hírlevelet küldjön.






 


Kövess minket!!


hirdetes



profJOB.hu ha jó állást,karriert akar...





sajtokozlemények
Impresszum
hírlevélre felíratkozás
honlaptérkép
rólunk
fórum
Adatvédelmi nyilatkozat

https://sussunk-fozzunk.hu