Az élesztőt elkeverem a tejfölben, a sütőmargarint belemorzsolom a lisztbe és hozzáadok 5dkg cukrot, az élesztős tejfölt összegyúrom. Majd 1-2 órán át a hűtőben pihentetem. Ezután a tésztát kiveszem, átgyúrom 3 egyenlő részre osztom fel és kinyújtom, sütőpapíros tepsibe teszem. Az első lapot megkenem baracklekvárral megszórom darált dióval és koronás kristálycukorral. Erre jön a következő tészta lekvár dió cukor végül tészta villával megszurkálom, a tetejét előmelegített sütőben 40 percig 180 fokon készre sütöm. Vízgőz fölött a csokit 1/2 ramaval felolvasztom és a zserbó tetején elkenem. Megdermedés után szeletelem:-)))
Megjegyzés: nagyon egyszerű és finom, Én a beiglit is ebből a tésztából készítem:-))
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés