A megtisztított zöldbabot 3 cm hosszú darabokra vágjuk, az olaj
felében gyengén megsózva, fedő alatt, kevés vízzel puhára pároljuk.
Közben a hagymát apróra vágjuk, a maradék olajban
megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a megtisztított, szeletekre vágott
zöldpaprikát, többszöri kevergetés mellett jól átsütjük, majd
megsózzuk és hozzáadjuk a hámozott, szeletekre vágott paradícsomot,
amivel pár percig pároljuk; Összekeverjük a zöldbabbal,
és együtt is forraljuk. Tálaláskor hozzáöntjük a tejfölt.
Kiadós egytálétel, ha tálalás előtt 4 egész tojást elkeverünk
1 dl tejföllel, ezt hozzáöntjük és addig kevergetjük, amíg a tojás
szilárdulni kezd.
A receptet ennyiszer mentették el:2 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés