Elsőnek a fűszerkeveréket készítjük el. A hozzávalókat felaprítjuk. A száraz kenyeret felkockázzuk. Az összes fűszerkeverék hozzávalót összegyúrjuk.
A borda: Feldaraboljuk úgy, hogy kb. 4 borda jusson minden darabhoz. A húst bevagdossuk a bordák között. Ezután sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben vajon kb. 2 percig sütjük. ( vékony kérget képezzünk rajta ). Amikor ez is megvan sütőbe tesszük. Előtte a báránybordát mustárral kenjük be. A fűszerkeverék masszát is rákenjük, és jól belenyomkodjuk.
A sütőt előmelegítjük. Nagyjából 180 fokon egy negyedórán át sütjük.
A receptet ennyiszer mentették el:4 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés