Elkészítési idő: 30 perc Nehézségi foka: nagyon egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Bulgur céklával hozzávalók:
0.5 cékla egy fél zöldségleveskocka 2 dl bulgur
1.5 ek olívaolaj 1 ek fehérborecet 2 kk só frissen őrölt bors
Bulgur céklával elkészítése:
Céklát lereszeljük( előtte meghámozzuk ).Kb. 3 dl vízben felforraljuk a leveskockát, és ebben pároljuk fedő alatt a céklát. Ehhez adjuk hozzá a bulgurt, összekeverjük és kb 10 percig fedő alatt tovább pároljuk.
Ezután lehúzva a tűzről kb. 5 percig állni hagyjuk. Majd hozzáadjuk:olaj, ecet, só,frissen őrölt bors.Díszítésként feta sajtot használhatunk.
A receptet ennyiszer mentették el:2 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés