Töltelék:
3 db vízben áztatott kicsvart zsömle 2 db keményre főtt tojás felkockázva 1 db nem megfőzött tojás 1 lereszelt fokhagyma só frissen őrölt bors 1 káváskanálnyi fűszerpaprika ( lehet bele tenni még:gomba petrezselyem ) ételézesítő majoranna
Töltött hús elkészítése:
Az összetevőket egy tálban összedolgozzuk. Ezután beletöltjük a felszúrt dagadóba. Utána összetűzzük hústűvel.
Egy pohár vizet öntünk a tepsibe. A húst meglocsoljuk sütés előtt olajjal. Lefedjük alufóliával.
Előmelegített sütőben kb. 180-190 fokon sütjük 1-1.5 órán keresztül. Amikor készre sült hagyjuk pihenni ( kicsit hűlni ) és csak utána szeleteljük. Krumplipürével és savanyúsággal tálaljuk.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés