A makarónit sós vízben megfőzzük, és leszűrjük. A paradicsomot
forró vízbe mártjuk, bőrét lehúzzuk, kettévágjuk,
magját és levét kinyomjuk, és a húsát apró kockákra vágjuk.
Az ugyancsak apróra vágott hagymát a fele vajban világosra
pirítjuk, hozzáadjuk a paradicsomot, sóval, törött borssal. Egy
kevés cukorral ízesítjük, és erős tűzön besűrűsítjük. Beletesszük
a megfőtt makarónit, és egy kevés húslevessel, pecsenyelével
- esetleg vízzel felöntve felforraljuk. Megszórjuk a fele
reszelt sajttal, és a nyers vajat beletördelve jól összerázzuk.
A megmaradt részeit sajttal meghintjük, és forrón tálaljuk.
A receptet ennyiszer mentették el:4 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés