Felvágjuk a csirkemellét vékony csíkokra. Az olajba beleöntjük a gyros fűszerkeveréket. Ebbe forgatjuk meg a csíkozott csirkemelleket.Utána egy órára a hűtőbe tesszük pihenni. A lilahagymát, paradicsomot, uborkát, savanyú káposztát felaprítjuk és a leveleire tépjük fel a salátát.
A fokhagymát áttörjük. A joghurttal elkeverjük.
Forró olajon megsütjük a hasábburgonyát.
Forró olajban megsütjük a csirkemellét is.
Amikor minden készen van szépen tálaljuk és a joghurtos öntettel meglocsoljuk...
Megjegyzés: Amennyiben a húsunkat bepácoljuk előző napon, finomabb húsunk lesz a gyroshoz
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés