Megmossuk a gombát és a petrezselymet, majd apróra vágjuk fel külön-külön.Felaprítjuk a vöröshagymát, egy kicsit megdinszteljük és hozzáadjuk az aprított gombát. Elkezdjük ízesíteni:só, bors, gulyáskrém, piros arany és tárkony hozzáadásával. Rászórjuk a már aprított petrezselyem zöldjét is. Lefedjük egy fedővel, és hagyjuk, hogy levet engedjen a gomba. Miután kicsit összeforrt, hozzáadom tejfölt 2 dl vízzel elkeverve és behabarom. 5-10 perc alatt végleg összeforr. Eközben a rizst megfőzöm a szokásos módon. ( 2 bögre rizs, 4 bögre vízben )
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés