Elkészítési idő: 90 perc Nehézségi foka: közepesen nehéz Árkategória: közepesen olcsó
Bajai halászlé II hozzávalók:
2 kg ponty 1 kg dévér 1 kg csuka 50 dkg kárász 5 nagy fej vöröshagyma 6 liter viz 5 púpos kanál
tört paprika 2 nagy paradicsom 3-4 gerezd fokhagyma só (haltej ikra).
Bajai halászlé II elkészítése:
A hagymát felkockázzuk, és a lesózott,megtisztított, beirdalt és feldarabolt
halat a kárász kivételével bográcsba tesszük. Vizet öntünk rá és
alágyujtunk. Gyorsan felforraljuk,különben a hal szétesik. Hozzáadjuk
a tört paprikát. Beletesszük a paradicsomot és az apróra kockázott fokhagymát.
A kárászt és a belsőségeket az utolsó félórában tesszük csak bele.
Forrás után egy órát fözzük.
A receptet ennyiszer mentették el:4 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés