Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Májfelfújt hozzávalók:
30 dkg borjú- vagy sertésmáj 2 db tejben áztatott
zsemle 3 egész tojás 3 evőkanál olaj vagy 6 dkg zsír só bors
Májfelfújt elkészítése:
A májat a tejben áztatott és kicsavart zsemlékkel ledaráljuk, a
6 dkg zsírt habosra kavarjuk, hozzáadjuk ·a tojássárgákat, a ledarált
májat sózzuk, borsozzuk és elvegyítjük a tojások keményre
vert habjával. Jól kizsírozott hosszúkás formában egy óráig
gőzben főzzük. Remulárd- vagy citrommártással tálaljuk.
A receptet ennyiszer mentették el:2 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés