A lapockát felkockázzuk.A hagymát és a paprikát összevágjuk ,majd az olajon üvegesre pároljuk, rárakjuk a pirospaprikát és bele tesszük a húst,annyi vízzel öntjük fel, hogy ellepje.A megtisztított zöldséget,répát,zellert fel daraboljuk és a zeller zöldjével együtt a levesbe rakjuk.A paradicsomot cikkekre vágva szintén a levesbe tesszük.A húst puhára főzzük a zöldségekkel, majd a burgonyát tisztítás után felkockázzuk és hozzárakjuk a már majdnem kész leveshez.A burgonyával még főzzük 1/2 órát, aztán 1 tojásból készült csipetkét főzünk bele.
Megjegyzés: A gulyást készíthetjük, különböző húsokból,sertés tarja,comb,tyúkból is nagyon finom!
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés