A habtejszínt cukor hozzáadásával kemény habbá verjük fel. A tojásfehérjéhez cukrot adva félkemény habbá verjük fel. Összekeverjük fél kanálnyi liszttel a tojássárgáját. Ezután belekeverjük a habba. 3 részben óvatosan adagolva adjuk hozzá a sütőporos lisztet.
Sütőpapírra habzsákkal kis korongokat nyomunk. A korongok fele lapos a másik felét közepén kissé feltornyozzuk. ( Ez kerül majd a tetejére kalapként )Előmelegített sütőben kb. 170 fokon kb. 12-13 percig készre sütjük. Utána kivesszük és hűlni hagyjuk őket. A laposakra habot nyomunk, úgy, hogy a közepén hagyunk egy kis lukat. Ebbe teszünk lekvárt. Erre kerül rá a "kalap":)
A receptet ennyiszer mentették el:1 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés