A gőz fölött kikeverjük a kakaót, mézet, tojást, sütőmargarint, cukrot, szódabikarbónát és a liszttel jól összedolgozzuk.A vajjal kikent és lisztezett tepsiben 3 darab lapot sütünk ki.
A Krém: a vaníliás pudingot és a puncs pudingot megfőzzük külön-külön( mindegyiket 2,5 dl tejjel ). A puncs pudinghoz rumot adunk, a vaníliáshoz pedig van. cukrot. A sütőmargarint 20 dkg porcukrot hozzáadva jól eldolgozunk, és eszt elfelezzük. Ha a pudingok kihűltek, a cukros sütőmargarint jól összekeverjük robotgéppel.
A máz A hozzávalókat összekeverjük, majd a tésztát bekenjük ezzel a jól elkevert mázzal. Jobb előző nap elkészíteni, mert éjszaka a tésztája puhul.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés